Vælg en side

 

shopify_glyph

Shopify webshop

En fleksibel og brugervenlig ecommerce med næsten ubegrænsede muligheder

Hvorfor Shopify?

Hos Digitalist har vi valgt at blive partner med Shopify da vi mener de har en fantastisk god platform. Shopify har sørget for alt det tekniske og bygget en god stabil platform, spækket med lækre funktioner. Det er en komplet ecommerce løsning der er både skalérbar, fleksibel og med masser ud muligheder for udvidelser med mere end 1200 apps.

Prøv selv Shopify i 14 dage!

Det er helt gratis at prøve. Når du har prøvet Shopify og gerne vil arbejde videre med din kommende shop, så giv et kald og få en snak om, hvordan du bedst kommer videre og får success med din webshop.

Hosted løsning

Shopify er en hosted løsning. Det vil sige, at Shopify håndterer alt det praktisk med teknik og hosting af din webshop. Fordelen ved det er, at du ikke skal bekymre dig om nedetid, sikkerhed, hastighed osv. Det betyder også, at du får mere tid til at fokusere på din forretning og det du er god til.

Hastighed og performance

Hverken dine kunder eller søgemaskinerne kan lide en langsom webshop! Derfor har Shopify lagt meget energi at levere en super hurtigt platform. Webshoppen bliver hostet på moderne serveren og alle filer bliver automatisk uploaded til deres CDN. Det betyder at lige meget hvor dine kunder befinder sig i verden, at siden stadig indlæses hurtigt.